Bråten, Fagerstrand på Nesodden

For Kamperhaug Boligutvikling bygger vi 37 boliger i varierende størrelse, fra 71 til 145 m², hvor 23 av disse bygges på underliggende parkeringskjeller, i prosjektet Bråten som ligger på Fagerstrand i Nesodden kommunde.

Kunde:

Kamperhaug Boligutvikling

Grunnflate:

71 – 145 m²

Type bygg:

Boliger

Byggeår:

2023
Portrettfoto av Lasse Kamperhaug.
«I vårt boligprosjekt, Bråten, på Nesodden hvor vi har engasjert Frigaard Entreprenør, opplever vi en god samarbeidsånd mellom oss som byggherre/utbygger og entreprenøren.»
Daglig leder
Lasse Fosby hos
Kamperhaug Boligutvikling

Mer om Bråten, Fagerstrand på Nesodden

Kamperhaug utvikler tomteområder og leverer nøkkelferdige boliger. Deres overordnede mål er fornøyde kunder. Dette oppnås ved å levere kvalitetsboliger, i populære områder til fornuftige priser.

Fagerstrand ligger sør i Nesodden kommune, midt mellom Drøbak, Nesoddtangen og Vinterbro. Leilighetene bygges etter dagens strenge krav i byggteknisk forskrift (TEK17).

Frigaard Entreprenør leverer 37 boliger i varierende størrelse, fra 71 til 145 m², hvor 23 av disse bygges på underliggende parkeringskjeller. Parkeringskjellerne etableres i tre separate konstruksjoner med et samlet areal på over 2000 m², og skal dekke en stor del av behovet for parkering og boder på Bråten-feltet, som totalt skal inneholde 76 boliger.

«Frigaard Entreprenør sørget for en ryddig og presentabel byggeplass til enhver tid og ikke minst en leveranse med høy kvalitet – det setter vi stor pris på!»

Vi i Frigaard Entreprenør takker for tilliten og det gode samarbeidet!

Er dette noe for deg, eller ønsker du mer informasjon?