Vi har signert avtale med Brusemyrløkka Eiendom AS for utbyggingen av boligfeltet Brusemyrløkka

Kontrakten på Brusemyrløkka er en veldig god nyhet for selskapet. Den totale utbyggingen består av 91 enheter, som er fordelt på 17 bygg. Disse byggene varierer i størrelse, fra 4- til 8-mannsboliger, og til sammen utgjør de en BRA på ca. 7600,1 kvadratmeter.

På Brusemyrløkka planlegges det å bygge rekkehus og leiligheter, med størrelser opp til 120 m2. Boligene vil ha fra fra ett til fire soverom. Grunnarbeidene som er planlagt å starte før sommeren 2024 og målet er å fullføre alle enhetene innen utgangen av 2025.

3D tegning av 4- og 8-mannsboliger med flatt tak i variert landskap.
Illustrasjonsfoto av Brusemyrløkka boligområde fra utbygger Brusemyr Eiendom. Foto: SMA Prosjekt AS

Prosjektet har ingen separate salgstrinn, og Brusemyr Eiendom ser for seg at dette vil være ett effektivt byggetrinn.

Vi ser på kontrakten som en svært positiv nyhet for selskapet. Vi har flere lokale oppdrag på gang, inkludert utbyggingen av Grålum barneskole, og nylig har vi signert flere kontrakter med andre utbyggere. Dette gir oss en god arbeidsmengde ut 2024 og inn i 2025, noe som gir stabilitet i en ellers usikker tid for bransjen, uttaler Tony Øvrevik, daglig leder i Frigaard Entreprenør.

Arton Pestisha (nummer tre fra høyre) og Petter Witnes (nummer to fra høyre) signerte denne uka avtale med Frigaard Entreprenør om utbygging av Brusemyrløkka. Fra Frigaard Entreprenør, fra venstre: daglig leder Tony Øvrevik (sittende), Aleksander Persson, Magnus Nilsen og Deni Hasanagic (helt til høyre). Foto: Privat

Vi takker Brusemyrløkka Eiendom AS for tilliten, og vi ser frem til en god prosess videre sammen.

Les omtalen av prosjektet i Sarpsborg Arbeiderblad (23.02.2024)