Byggestart for trinn 3 på Fagerlia i Fredrikstad

Frigaard Bolig, vår dedikerte byggherre, har nå tatt det spennende skrittet med å igangsette byggestart for trinn 3 på det ettertraktede boligprosjektet Fagerlia. Dette besluttes i lys av en vellykket salgsperiode i fjerde kvartal 2023.

Vårt dedikerte team, bestående av Rune, Joakim og Henning, har allerede kastet seg inn i planleggingen av dette siste byggetrinnet. 

Den synlige oppstarten på byggeplassen er forventet å finne sted i løpet av februar 2024. Første del av jobben var fjerning av snø fra tak og åpne flater i de ulike etasjene, før tømmerfagene setter i gang med konstruksjon av yttervegger og tak. 

Om Fagerlia: Din oase i hjertet av Fredrikstad

Prosjektet vil bestå av 61 leiligheter og 8 byhus. Med en vestvendt beliggenhet kan beboerne glede seg over fantastisk utsikt og rikelig med sollys. Variasjonen i farger og materialvalg gir hvert bygg sin egen unike karakter, samtidig som de harmonerer sømløst med hverandre og omgivelsene. Her kan du velge mellom leiligheter med egen takterrasse eller byhus med privat hage på bakkeplan. Frodige, velstelte grøntområder vil være til glede for alle beboere, og de fleste vil også ha tilgang til parkeringskjeller via heis.

Dronebilde av byggetrinn 3, boligprosjekt Fargerlia i Fredrikstad.

Er du nysgjerrig på Fagerlia som prosjekt? Besøk www.boifagerlia.no og les mer. 

Vi ser frem til å fullføre dette spennende prosjektet innen 2024.